Documentatie

Op deze pagina kan je alle documentatie terug vinden die je zou of kan nodig hebben bij volgende aangelegenheden: lid worden, shows, kampioenschap en het fokken. Alle documenten zijn pdf bestanden of online in te vullen.

Zou je lid willen worden dan kan je hier op de onderstaande link klikken, het lidmaatschap kan online worden aangevraagd. Nadat deze is ingevuld zal er contact met je opgenomen worden.

Gelieve deze volledig in te vullen. Deze link kan je ook terug vinden in het menu.

Lid worden van FvK


Als je veel showvoorstellingen gaat doen, heb je zeker het volgende document nodig:

showreglement

Gelieve deze showkwalificaties eens goed door te nemen, zo ben je op de hoogte van hoe het allemaal in mekaar zit. De verschillende klasses worden zorgvuldig uitgelegd, zodat je zeker goed voorbereid bent op een show.

Nadat je de regels hebt gelezen, kun je verder met het volgende document:

Showkwalificaties

Hierin worden de verschillende klasse uitgelegd en hoe je deze kan behalen. Dit is ook heel belangrijk om alles hiervan te weten. Dus neem dit zeker goed door.

Kampioenregistratie

Met dit document kan je zelf zien wanneer je kat recht heeft op een nieuwe titel. Zeker als je het bovenstaande document (showkwalificatie) goed hebt doorgenomen.


Dit document helpt je om bij te houden hoeveel punten je hebt gekregen van de shows die voorbij zijn. Het legt uit hoe we tellen hoeveel punten je krijgt.

Clubkampioenschap


Vervolgens kijken we naar een wat lastiger deel: het vinden van de documenten die je nodig hebt voor het aanvragen van stambomen. Begin met het lezen van het reglement. Als je dat goed begrijpt en de juiste stappen volgt, kun je snel de stamboom krijgen die je nodig hebt.

Stamboekreglement


Indien je kiest voor het af te drukken dekbewijs vul deze dan zorgvuldig in. Het beste is om dit digitaal te doen via de online versie. Als je een balpen gebruikt, schrijf dan duidelijk in blokletters, zodat iedereen je handschrift kan lezen.

Dekbewijs downloadenDekbewijs online

Bij het dekbewijs moet ook een ander belangrijk document zitten. Dat is het document voor de stamboom. Deze moet helemaal ingevuld zijn. Het is het beste als dit op een computer gedaan wordt, maar als dat niet kan, schrijf dan duidelijk met blokletters.

Stambomen downloadenStambomen online aanvragen